הודעות בנושא בחינות – חורף תשפ"ב

דבר דיקן לימודי הסמכה – בחינות חורף תשפב  הנחיות מעודכנות ליום 21.01.2022

Dean of undergraduate studies – Updated information and instructions for Winter 2121-22 Final Exams
לקראת בחינות מועדי א המתחילות ב- 31.01.2022  להלן מספר עדכונים:
  • את הבחינות אליהן נרשמת, מועד ומקום, ניתן לראות במערכת STUDENTS
  • השיעורים והבחינות יתקיימו לפי לוח הזמנים המתוכנן. כמו כן, כל הבחינות יתקיימו כמתוכנן באופן פיסי בקמפוס.
  • חובה לעטות מסיכה חלה על הנבחנים בחלל סגור במהלך כל הבחינה. לאור הנחיות משרד הבריאות על חובת עטיית מסכות במקומות סגורים, במיוחד כאלו בהם אין אפשרות לשמור על מרחק של 2 מטר או יותר בין אנשים סמוכים אחד לשני.
  • לא נדרש רישום למועדי א
  • הרישום למועדי ב' ולמועד ג' (מילואים-קורונה) יהיה דרך מערכת ה-STUDENTS.
    הרישום יפתח 3 שבועות לפני הבחינה וייסגר 5 ימי עסקים שלא כוללים שישי שבת. מועדי פתיחה וסגירת הרישום יפורסמו בכרטיס הבחינות האישי.
    סטודנט שלא ירשם במועד לא יוכל להיבחן. שימו לב, לא יהיה רישום ידני לבחינות. אנא הקפידו על הרשמה במועד.
    אין צורך להגיש טפסים או אישורים כלשהם בעת הרישום למועד ב' או למועד קורונה
  • שימו לב!!! הרישום לבחינת מועד ב' הראשונה נסגר כבר ב- 15/02/22– נא מהרו להירשם!!!
  • הנחיות לנבחנים/ות בבחינות  – חשוב להתעדכן!
  • לעדכונים בנוגע להתאמות מיוחדות לזכאים כולל הסבר בנוגע להארכות זמן

מועד מילואים בגין היעדרות מבחינה עקב שירות מילואים –

סטודנט, אשר לא נכח בבחינה עקב שירות מילואים, זכאי לקבל פתרון חילופי , כדוגמת בחינה במועד אחר עבור כל מועד שהפסיד תחת התנאים המצויינים בקישור  מילואים

הבקשה למועד בחינות מיוחד על סמך מילואים תפתח ב 27/02/2022 ומועד אחרון להגשה 20/03/2022